ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Με αγάπη και μεράκι για τις πατροπαράδοτες γεύσεις, σερβίρουμε πιάτα που αφήνουν μια ευχάριστη γεύση στον ουρανίσκο. Σήμερα, το «Πάρκο Ευκάλυπτοι» είναι ξακουστό για το κλέφτικό του που ψήνεται σε παραδοσιακούς φούρνους με ξύλα. Γι’ αυτό άλλωστε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, οι μερακλήδες του κλέφτικου και του καλού φαγητού είναι θαμώνες του εστιατορίου μας.
Στο «Πάρκο Ευκάλυπτοι», επίσης, σερβίρονται κυπριακοί μεζέδες σχάρας, σπιτικά μαγειρευτά της ημέρας, καθώς και όλων των ειδών εκλεκτά πιάτα με ειδική παραγγελία, όπως: κεφαλάκι αρνίσιο, συκωταριά αρνίσια, γουρουνόπουλο στον ξυλόφουρνο, καραόλους κοκκινιστούς, αγρέλια με αβγό, μανιτάρια του βουνού και πολλά άλλα! Τα κρέατα μας είναι ολόφρεσκα και καλοδιαλεγμένα, και τα ψήνουμε της ώρας, το ίδιο και τα συνοδευτικά και τα μαγειρευτά μας έχουν σπιτική γεύση. Και, βεβαίως, οι αφράτους μελωμένους λουκουμάδες που κερνούμε στο τέλος, είναι ο καλύτερος επίλογος γεύσης!
Σας περιμένουμε πάντοτε με χαμόγελο και ευχάριστη διάθεση για να σας προσφέρουμε εύγεστο φαγητό, αλλά και για να φιλοξενήσουμε την εκδήλωση βάζοντας το «χρώμα» που εσείς επιθυμείτε.
Το «Πάρκο Ευκάλυπτοι» διαθέτει εξωτερικούς χώρους διασκέδασης και εστίασης, καθώς επίσης και άνετους χώρους στάθμευσης. Είναι ένας ιδιαίτερα εντυπωσιακός και πολύπλευρος χώρος που συναρπάζει τα παιδιά και ευχαριστεί ιδιαίτερα τους γονείς!
Στο «Πάρκο Ευκάλυπτοι», τα παιδιά είναι ασφαλή και μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι, σε ένα περιβάλλον που θα τους μείνει αξέχαστο! Είναι σημαντικό να αφήνεις το παιδί σου να απολαμβάνει την ελευθερία κίνησης σε χώρους όπου υπάρχει ασφάλεια.
Στον εξωτερικό χώρο του «Πάρκο Ευκάλυπτοι», τα παιδιά μπορούν να παίξουν στα τραμπολίνα, στις μπάλες, στις τσουλήθρες και στα φουσκωτά . Στο παιδότοπο μας υπάρχει πάτωμα ασφαλείας ώστε οι γονείς να μπορέσουν να χαλαρώσουν στους διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους, που έχουν φτιαχτεί ειδικά για τη δική τους άνεση. Καθώς τα μικράκια σας θα παίζουν στο παιδότοπο μας, τα μεγαλύτερα παιδάκια σας μπορούν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους παιχνίδι στο γήπεδο ποδοσφαίρου που διαθέτουμε. Κι έτσι όλη η οικογένεια μένει ευχαριστημένη!
Στο παιδότοπο μας, μπορείτε να οργανώσετε άνετα πάρτι γενεθλίων, σχολικές εκδηλώσεις και εκδρομές αφού συνδυάζει άνεση, διασκέδαση, ασφάλεια και καλό φαγητό για τα παιδιά. Κι όλα αυτά σε πολύ λογικές τιμές.